top of page
7B5DFA53-D647-4109-88E2-6C7CDF434969.jpe
897F5482-CFDA-41DE-96D1-DB32DEC0BAF6.jpe

 

Hejsan ! 

Vad kul att du har hittat hit och att du letar efter en fotograf. 

​Här har du kommit till en fotograf som älskar att fånga alla kärleksfulla stunder i livet på bild. Det är ett fantastiskt sätt att blicka tillbaka på minnen och ett sätt att föreviga minnen för all framtid.

Nära den vackra ön Öland i Smålands gröna skogar bor jag tillsammans med min sambo och min dotter. Förutom att jobba som frilansande fotograf studerar jag även ett naturvetenskap på heltid. Jag har en stor passion för hållbar utveckling och det speglar allt jag gör i livet, även fotograferingen. Majoriteten av alla outfits som jag erbjuder mina kunder vid en gravidfotografering är second hand.

År 2010 vann jag ett stipendium för mitt miljöarbete i skolan och jag köpte min första digitala systemkamera. Sedan dess har jag rest runt i hela världen och fångat ögonblick, jag har bestigit Mount Kilimanjaro aka Afrikas högsta berg, sovit under stjärnorna i Australiens öken, räddat sköldpaddsungar i Sri Lanka, simmat med hajar och samlat in pengar till barnhem i Tanzania.

Jag älskar att kombinera mina resorna med min passion för fotograferingen och alla mina resor har gjort mig till en stark person med skin på näsan och en förmåga att snabbt lösa problem. 

Som fotograf föredrar jag att fotografera i naturligt ljus för att få fram en mjukare känsla i bilderna.

Porträtt, natur, bröllop och gravidfotograferingar ligger mig varmt om hjärtat. Men det bästa med att vara fotograf är att det finns en oändlig utvecklingspotential. Jag hoppas att du gillar min fotostil och min förmåga att fånga känslor och detaljer. 

För mig är det väldigt viktigt att du som kund ska känna dig bekväm under hela fotograferingen därför försöker jag alltid att göra fotograferingen lättsam och så naturlig för er som möjligt.

Kanske med ett halvroligt skämt eller genom avslappnad vägledning. Dom bästa bilderna skapas när ni är avslappnade och bara är er själva. 

   

Tusen tack för att ni tittade in! 

Bokningsinformation och priser hittar ni i menyn. 

Skriv gärna ett mejl om ni har fler frågor. 

Hoppas att vi ses ! 

Varma hälsningar Fotograf Emilia Karlsson 

Om mig

bottom of page